× Close languages

"Jeg er stolt af at bidrage til energiomlægningen"

Han kan godt lide at være en del af store og komplekse projekter. Rasmus Davidsen er salgsingeniør for Holtab i Danmark. "At se resultatet af innovativt arbejde er en fantastisk følelse," siger Rasmus.

Rasmus Davidsen og Ebbe Klarskov er Holtabs salgsteam i Danmark. De har base i Kolding.

Rasmus startede i virksomheden for cirka et år siden og blev straks involveret i arbejdet med at udvikle specialstationer, som er en vigtig del af den grønne omstilling. I et revolutionerende projekt samarbejdede Holtab og Schneider.

– Jeg er stolt over det, vi opnåede. Jeg elsker, når man tager komponenter og bruger dem på en innovativ måde i en større helhed,” siger Rasmus.

 

Fokus på vedvarende energi

Elkraftbranchen er under højtryk. Hele samfundet omstiller til mere vedvarende energi og højere grad af elektrificering. Før Holtab var Rasmus projektleder i en virksomhed, der arbejdede med solceller.

”Nu, hvor jeg er kommet til Holtab, er det blevet sådan, at jeg fokuserer på vedvarende energi, mens Ebbe beskæftiger sig med elnetselskaber. Ebbe og jeg står i spidsen for vores egne projekter, men spørger hinanden til råds,” siger han.

 

 

Orden i tingene

Rasmus har fået et positivt indtryk af Holtab, siden han startede for et år siden.

– Jeg fik en god introduktion. Det var midt i pandemien, så vi kunne ikke mødes fysisk. Normalt skal man arbejde to uger i produktionen i Tingsryd for at lære det grundlæggende ordentligt, og det tror jeg er nyttigt. Men jeg mødte alle gruppelederne digitalt, og de forklarede virkelig godt, hvilken rolle de hver især har. Holtab er en virksomhed med orden i tingene. Det er vigtigt at vide, hvem der har ansvar for hvad, siger han.

 
Fakta:

Navn: Rasmus Davidsen, 31 år
Stilling: Salgsingeniør hos Holtab i Danmark
Stillinger før Holtab: Uddannet bådebygger, derefter projektleder i solcellevirksomhed
Bor: Uden for Sønderborg i Sønderjylland
Familie: Kæreste og to børn, fem og otte år
Fritid: Fodbold, familie og træhåndværk: ”Jeg elsker at arbejde med naturlige materialer”

This article is part of the #WorkingAtHoltab series – read more articles here.

More Holtab, HR