× Close languages

Joakim stolt leder af Holtabs Projektdivision

Joakim stolt leder af Holtabs Projektdivision

For et voksende Holtab er det vigtigt, at udvidelsen sker samtidig med bevarelsen af virksomhedens unikke kultur. Det siger Joakim Svensson, der er ny leder af Holtabs Projektdivision.

”Der er en særlig ånd i virksomheden. Den skal vi sørge for at bevare, mens vi udvikler os og vokser,” siger han.

Joakim Svensson har arbejdet som leder i forskellige industrielle virksomheder, før han kom til Holtab og blev divisionschef for Projekt. Det er i hans division, at de kundespecifikke projekter findes.

”Holtab har en unik virksomhedskultur. Man kan have gode kolleger på enhver arbejdsplads, men her er der en speciel følelse af, at man hjælper hinanden. Det handler om stolthed, og det er noget, der er en del af kulturen. Det giver Holtab en fordel på markedet, og det gælder om at passe på det,” siger han.

 

 

Beskytter relationerne

Holtab, der har hovedkontor og produktion i Tingsryd, vokser med flere ansatte og nye lokaliteter. De seneste år er produktionsenheder i Lidhult og Olofström kommet til.

”Der er store forretningsmuligheder på markedet, og vi griber chancen for at øge vores kapacitet,” siger Joakim.

Han ønsker at være med til at etablere en stabil organisation, hvor hver medarbejderne forstår, hvad de arbejder for.

”Der skal være en klar tanke og strategi i virksomheden.”

 

Investering i fremtiden

Joakim er 53 år, bor i svenske Ronneby og pendler til kontoret i Tingsryd næsten hver dag. Det indebærer cirka en halv time bag rattet hver vej. Det første halve år i Holtab har han brugt på at opbygge relationer og lære virksomheden og dens ansatte at kende.

”At værne om relationerne og forstå snakken i hele virksomheden ser jeg som en vigtig investering i fremtiden. Jeg er her for at arbejde på lang sigt.”

More Holtab