× Close languages

Anders forstærker Holtab

Anders forstærker Holtab

I forbindelse med energiomlægningen er Holtabs innovative løsninger mere populære end nogensinde. Derfor har Holtab ansat endnu en medarbejder. Anders Corydon er den interne sælger, som hjælper kunderne på rette vej.

Anders arbejder sammen med Ebbe Klarskov og Rasmus Davidsen på Holtabs kontor i Kolding.

– Holtab tilbyder et premiumprodukt, når det gælder netstationer og teknikhuse. Det føles inspirerende at være blevet del af en virksomhed, som tilbyder dette, siger han.

Anders har været ansat siden maj 2023, og hans primære rolle som intern sælger er at støtte kollegerne, så deres ordrer går hele vejen til levering i henhold til specifikationen.

 

 

”Gode relationer”

Før Holtab arbejdede han i mange år i en virksomhed, som sælger elmotorer til det europæiske marked. Her var han teamleder for virksomhedens interne salgsafdeling.

– Energiomlægningen går hurtigt fremad, og det føles godt, at jeg fortsat kan arbejde i en branche, som er en central del af denne proces.

Anders synes, at det er vigtigt at lytte til kunden.

– Vi har gode relationer til mange kunder og samarbejdspartnere. De stiller høje krav, og det opfylder vi hos Holtab, siger Anders Corydon.


Navn: Anders Corydon, 38 år
Stilling: Intern sælger hos Holtab
Stillinger før Holtab: Intern sælger i en virksomhed, der sælger elmotorer.
Bor: Vejle
Familie: Kæreste samt to døtre på 4 og 7 år
Fritid: Fitness, mountainbike og fodboldtræner for U8 piger

More Holtab, HR