× Close languages

Holtab sætter fokus på kvalitetsarbejde

Holtab sætter fokus på kvalitetsarbejde

Med en ny kvalitets- og miljøchef satser Holtab på at blive en endnu bedre leverandør af el-løsninger.
– Eftersom vores produkter er unikke og kundetilpassede, bliver kvalitetstankegangen kun vigtigere og vigtigere, fortæller Karin Lundstedt, kvalitets- og miljøchef hos Holtab.

Siden årets start er det Karin Lundstedt, som står i spidsen for Holtabs kvalitets- og miljøarbejde. Hun er uddannet kemiingeniør og kommer fra en stilling som kvalitets- og miljøansvarlig i en virksomhed inden for glasindustrien.

En af hendes vigtigste opgaver hos Holtab er at udvikle og forny ledelsessystemet. Holtab skal have et robust system, der hjælper alle medarbejdere med rutiner og arbejdsmetoder.

– Vi vil opfylde kundernes høje forventninger. Vores ledelsessystem vil udvikle sig og bidrage til et endnu bedre produkt, fortæller hun.

Medarbejdere er nøglen

Engagerede medarbejdere er en af nøglefaktorerne til et godt kvalitets- og miljøarbejde. Hvis medarbejderne ved, at deres forslag til forbedringer tages alvorligt, vil de gerne bidrage, mener Karin.

– Hos Holtab har vi en stærk kultur, hvad angår medarbejdernes engagement, så det føles rigtig godt. Det handler om at arbejde med forbedringer i hverdagen. Og at der er ressourcer til det. Fra glasindustrien hørte hun ofte om Holtab, og at medarbejderne trives. Det gjorde hende nysgerrig, og da hun så den aktuelle stilling, søgte hun.

– Jeg forstod, at det ville være let at komme ind i teamet med kulturen, der findes her. Det var også en vigtig faktor for mig, at Holtab er så bevidst om bæredygtighedsspørgsmål. Som fx satsningen på at være elnettoleverandør, og at vi hjælper mennesker i Nepal.

Det føles positivt, at hun er landet i elbranchen.

– Vi står for en stor omstilling i samfundet med elektrificeringen, og det føles fantastisk at være i en virksomhed, som er med til at muliggøre det. Der er et stort behov for vores produkter, fortæller Karin Lundstedt.

More Holtab