× Close languages

Mød Satu – ny Contract Fulfillment Manager hos Holtab

Mød Satu – ny Contract Fulfillment Manager hos Holtab

Holtab implementere en ny stilling. Som Contract Fulfillment Manager skal nyrekrutterede Satu Lohilahti Jönsson sørge for at aftalerne med kunderne overholdes, og at relationen er præget af tydelig kommunikation.
"Vi vil gerne give kunderne lidt ekstra kærlighed," fortæller hun.

De seneste år er Holtab vokset, og for at imødekomme den store efterspørgsel er der etableret to nye fabrikker i svenske Lidhult og Olofström. Samtidig satser Holtab på, at kunderne skal få en endnu bedre service og tydeligere kommunikation.

– Særligt kunder, der bestiller mange udendørsbetjente netstationer, og hvor der i længere perioder er brug for en, der holder styr på projekterne. Det er vigtigt fornetop de kunder, at der er en fysisk person at henvende sig til. Vi er omhyggelige med at alle kundeaftaler overholdes, og at leverancerne sker til tiden, fortæller Satu Lohilahti Jönsson.

Som en edderkopp i sit spind

I sin nye rolle som Contract Fulfillment Manager arbejder Satu tæt på ordrekontoret, som planlægger al produktion samt med produktionen, transportplanlægningen og sælgerne.

– Jeg bliver edderkoppen i spindet, som holder alting sammen. Vi har tre forskellige fabrikker, hvor vi producerer udendørsbetjente netstationer, og her har jeg overblikken. Hvis noget ændres i projektet eller tidsplanen, kommunikeres det tydeligt og i god tid, fortæller Satu Lohilahti Jönsson.

Hun har en kandidat i samfundsvidenskab med speciale i international administration. Tidligere har hun arbejdet med service og kunderelationer i forskellige brancher. Før Holtab var hun kundeservicechef i en virksomhed, som arbejder med indeklima.

– Kunderne sætter pris på en god dialog. De vil have tydelig kommunikation og de vil have det tidligt i processen.

Hun beskriver sig selv som løsningsorienteret og med drive.

– Jeg kan godt lide at have mange bolde i luften, fortæller hun.

More Holtab