× Close languages

Vedvarende energi skaber vækst for Holtab i Danmark

Vedvarende energi skaber vækst for Holtab i Danmark

Gigantiske solcelleparker og politiske ambitioner om elbiler er medvirkende til, at Holtab Danmark går en lysende fremtid i møde. 

Read this article in english >>

Ebbe Klarskov, Country Manager Holtab Danmark er uddannet elektriker og elinstallatør. Ebbe har gjort karriere i virksomheder som SEMCO, ABB, Otra og Schneider Electric, inden han blev headhuntet til Holtab i 2012. 

 

Rekrutterer i Danmark

I dag har Holtab en tredjedel af det danske marked. Målet er at indtage mindst halvdelen, men for at nå målet er der behov for nyansættelser. 

Sol-energi oplever som energikilde stor vækst, og Holtab henter store ordrer hjem på solcelleparker.

– Den største park, vi har leveret indtil videre, er på 200 megawatt med driftsstart i 2021. Området svarer til 276 fodboldbaner. Vi har lavet specialløsninger, så trucken kan transportere alle 261 Holtab-stationer sikkert rundt omkring i parken.

 

Investerer i klima

Det danske marked fokuserer i højere grad på vedvarende energi og bæredygtighed. Holtab ønsker at påtage sig sin del af ansvaret i forhold til klimaspørgsmålet, og vi tilbyder derfor klimavenlige og bæredygtige løsninger.

– De næste fem år vil vi se mange nye solcelleanlæg. Holtab udvikler sig hele tiden, og vi arbejder på at udvide til andre energikilder såsom f.eks. biogas og kommende tilslutninger til el-biler.

 

Smartere tavleanlæg 

I takt med at der bliver stadigt flere energikilder, kræver det også, at tavleanlæggene bliver stærkere til at håndtere de store variationer. 

– Det er en udfordring at håndtere de forskellige energiformer og finde den rigtige station til det rigtige projekt. Det er ikke kun kunden, der skal føle sig tryg ved Holtab. Netselskaberne skal også vide, at alt fungerer, når Holtab kommer og tilslutter f.eks. en ny solcellepark, siger Ebbe.

Hvordan adskiller markedet sig i Danmark fra det i Sverige? 

– Sverige har regler omkring tests, som ikke findes i Danmark. Vores konkurrenter kan lave et billigere produkt end Holtab på grund af det. Markedet er naturligvis mindre, og vi har egentlig kun to store konkurrenter, hvor der i Sverige er flere. Kunderne vælger Holtab, fordi de ved, at de får en skræddersyet løsning med høj kvalitet og sikkerhed til den rigtige pris. 

 

”God til at forstå kundens behov”

Ebbe Klarskov fortæller, at et salg ofte er resultatet af, at han og kollegerne har forstået kundens behov og er kommet tilbage til dem med en løsning der matcher kundens behov og ønske. 

 

Hvilke kompetencer har Holtab brug for fremover?
– Vi søger løsningsorienterede personer med stærke kompetencer inden for el-teknik. En der er god til at forstå kundens behov og kan være projektleder for kunden. Kompetencer inden for solenergi er også interessante. 

 

Hvad er det allerbedste ved at arbejde hos Holtab?
– Det er rigtig gode produkter. Jeg kan godt lide, hvordan vi arbejder sammen i virksomheden, men også den store frihed jeg har. 

 

Læs mere:

Holtab Danmark søger sælger til dansk elforsyning og vedvarende energi

Do you want to know more, contact

Ebbe Klarskov

Ebbe Klarskov

Denmark

+45 30-702 839

ebbe.klarskov@holtab.dk

More Business News, Holtab, Sustainability