× Close languages

Holtab-ånden bidrager til tryggere netstationer

Holtab-ånden bidrager til tryggere netstationer

Et fladt hierarki og højt til loftet støtter en smartere sikkerhedstænkning. Det mener Holtabs tekniske chef, Gordon Gunnarsson.

Holtabs netstationer skal være sikre og behagelige at arbejde i. For at opnå den højest mulige personsikkerhed følges love og branchestandarder. Men ifølge Gordon Gunnarsson skal der mere til.

– Den feedback, vi får fra dem, der bruger vores stationer, er helt uvurderlig. De er eksperter i, hvad der kan forbedres, siger han.

Gordon Gunnarsson mener, at åbenheden i Holtabs kultur gør samarbejdet lettere. Kunderne synes, at det er let at komme med synspunkter til Holtab. Det får en konstruktiv diskussion til at trives.

– Takket være det gode samarbejde med kunderne kan vi skabe trygge stationer med smarte løsninger.

Gordon Gunnarsson har arbejdet hos Holtab i over tredive år. Han var med til at udvikle virksomhedens lavspændingssystemer fra bunden. Siden da har han blandt andet siddet i organet Svensk Elstandard (SEK), som var med til at udarbejde den nye internationale standard for lavspændingstavler.
For ham er personsikkerhed noget, der gennemsyrer alt arbejdet i virksomheden. Denne udvikling har accelereret de senere år. Kunderne bliver hele tiden dygtigere til at stille krav, mener han.
– Hvis en servicetekniker skal til at tage en sikring ud, og blot siger: ”Jeg kan nok gøre det, hvis jeg er forsigtig”, så er det ikke godt nok. Alle, der arbejder i en station fra Holtab, skal kende forholdene. Det hele skal være tydeligt afmærket, og produktet skal være letforståeligt. Alt bliver grundigt testet og kontrolleret, inden det leveres, siger teknisk chef Gordon Gunnarsson.

FAKTA:
Navn: Gordon Gunnarsson
Rolle hos Holtab: Teknisk chef med ansvar for sikkerheden i Holtabs produkter. ”Det er en prioritet, at netstationerne er personsikre og har et godt arbejdsmiljø.”

More Holtab, Sustainability