× Close languages

Holtabs mobile transformerstation letter arbejdet

Det danske forsyningsselskab NKE-Elnet kan udføre sit arbejde mere effektivt takket være Holtabs løsning. Med en mobil transformerstation er der færre strømafbrydelser og et langt mere sikkert arbejdsmiljø for medarbejderne.

Når forsyningsselskaber skal udskifte eller reparere et anlæg, er det afgørende for dem at minimere afbrydelser og forstyrrelser for kunderne. Derfor stræber de efter så få og korte afbrydelser som muligt under arbejdet.

NKE-Elnet i Næstved har længe brugt Holtabs produkter og løsninger.

”Vi havde brug for en mobil transformerstation, når vi udskifter eksisterende stationer. Det var naturligt at henvende sig til Holtab,” siger Alexander Kjærgaard fra NKE-Elnet.

Holtabs mobile transformerstation er på plads.

Høje sikkerhedsstandarder

For Holtab er det vigtigt, at alle produkter har det højeste sikkerhedsniveau. Alvorlige problemer i en station kan føre til livsfarlige situationer for dem, der arbejder i den.

”Vi prioriterer altid sikkerhed, når vi samarbejder med en kunde. Vores stationer er testet i henhold til IEC-standarder med særlig vægt på trykaflastning i tilfælde af lysbue. Derfor er det en funktion i alle vores stationer inklusive vores mobile transformerstationer,” siger Ebbe Klarskov, landechef hos Holtab.

NKE-Elnet er tilfreds med Holtabs service og hurtige svar på alle henvendelser.

”Vi er meget tilfredse med, hvordan projektet er skredet frem. Fra den første kontakt med Holtab til leveringen af stationen har alt været problemfrit,” siger Alexander Kjærgaard fra NKE-Elnet.

Alexander Kjærgaard fra NKE-Elnet er tilfreds.

Udfordring:
NKE-Elnet ønskede at undgå omkostningsfulde og langvarige strømafbrydelser for deres kunder, mens de reparerer eller udskifter eksisterende elforsyningsstationer.

Løsning:
Løsningen var en mobil transformerstation fra Holtab. Holtabs mobile transformerstationer har afprøvet trykaflastning i henhold til IEC62271-202 type A og B for optimal personsikkerhed.

Detaljer:
Konstruktionsspænding: 12 kV HV
Nominel strøm: 630A HV
12-modul HMS lavspændingstavle med 1600A OT-afbryder og 400A sikringslister

Resultater:
NKE-Elnet har fået en mere effektiv og sikker løsning. Mens arbejdet pågår, er strømmen tilsluttet den mobile station, hvilket sikrer strømforsyningen og giver et meget sikkert arbejdsmiljø for NKE-Elnets teknikere.

Do you want to know more, contact

Ebbe Klarskov

Ebbe Klarskov

Denmark

+45 30-702 839

ebbe.klarskov@holtab.dk

More References