× Close languages

Holtab opretter aktieselskab i Danmark

Holtab opretter aktieselskab i Danmark

Med stigende efterspørgsel på kompetencer inden for elektrificering, fokus på grøn omstilling samt mange igangværende projekter i landet opretter Holtab nyt selskab i Danmark.

I takt med at samfundet omstiller til mere bære-dygtige energiformer, oplever Holtab, som producent og leverandør af transformerstationer og teknikhuse i Norden, stor efterspørgsel på netop deres kompetencer inden for elektrificering i Danmark. Derfor opretter virksomheden med hovedsæde i Sverige pr. 1. september 2022 et nyt selskab: Holtab Danmark A/S. 

“Holtab har opereret på det danske marked gennem årtier – først via agenturer og senere under eget brand, Holtab Danmark, i 2012. Derfor har vi oprettet et aktieselskab, som giver os mulighed for at agere anderledes på det danske marked, fx i forhold til ekspansion,” fortæller Country Manager i Holtab Danmark Ebbe Klarskov.

 

Involveret i mange projekter

Foruden at have konstrueret, bygget og udrustet flere nordeuropæiske solparker, som er beliggende i Danmark, med transformatorstationer og teknik-huse har Holtab gennem mange år været involveret i arbejdet omkring elektrificering af infrastrukturen i Danmark, herunder jernbanenettet. 

“I Holtab har vi været med til at elektrificere 1.300 km. jernbane i Danmark. Derudover er vi i gang med projekter på S-togbanen i hovedstaden og har vundet udbuddet på levering af transformerstationer og teknikhuse til den nye letbane i København langs Ring 3,” forklarer Ebbe Klarskov.

“Vi kan se, at der sker en udvikling inden for Power to X, som betegner processen, hvor grøn elektricitet omdannes til brint og nye grønne brændsler, der skal være med til at gøre lastbiler, skibe og fly grønne. Allerede nu er vi på vej ud i at finde løsninger på, hvordan vi laver grønt brændstof ud af den grønne solenergi,” siger han og henviser til, at nogle af de store transport- og logistikselskaber allerede har investeret i skibe, der sejler på brint, og som måske allerede står klar til brug i 2023. 

 

Holtab opretter ny stilling i salgsteamet

I forbindelse med oprettelsen af Holtab Danmark A/S søger selskabet en dygtig profil til det danske marked med et teknisk- og salgsorienteret mindset, der kan bistå og servicere kunder.

“I forbindelse med oprettelsen af det danske selskab har vi valgt at oprette en ny salgsstilling for at sikre grøn udvikling. Vi har brug for en, der kan hjælpe med at rådgive og vejlede kunder inden for E-mobility, herunder i forhold til ladeløsninger. Det er et segment, der kommer til at eksplodere i nært-stående fremtid,” siger Ebbe Klarskov. Han fortæller, at Holtab Danmark A/S også har oprustet i økonomiadministration samt ansat en medarbejder med ansvar for solcelleenergi-udvikling. 

 

Vedvarende energi skaber vækst for Holtab i Danmark >>

 

Do you want to know more, contact

Ebbe Klarskov

Ebbe Klarskov

Denmark

+45 30-702 839

ebbe.klarskov@holtab.dk

More Business News