× Close languages

Holtab Danmark søger sælger til dansk elforsyning og vedvarende energi

Holtab Danmark søger sælger til dansk elforsyning og vedvarende energi

Holtab vokser og udvider sit salgsteam i Danmark. Vi tilbyder en varieret salgsrolle med store udviklingsmuligheder.

Read this article in english >>

Holtab er en fremtidsorienteret industriel virksomhed med en positiv og indbydende virksomhedskultur. Vi udvikler og leverer skræddersyede løsninger inden for El- kraftoverførsel, hvor bæredygtighed er i fokus. Vi sikre morgendagens strømforsyning bliver en realitet. I virksomheden fødes mange kreative ideer.

For Holtab er god social indsats vigtig. Derfor arbejder vi langsigtet med forskellige CSR-projekter, både lokalt og globalt. Sammen har vi styrken til at forandre.

 

Om jobbet:

Som sælger hos Holtab arbejder du med løsninger til kraftoverførsel gennem hele salgsprocessen. Du identificerer salgskanaler og kunder, og til at oprette tilbud og lukke ordre. Vores kunder er inden for energidistribution, produktion af vedvarende energi, industri og infrastruktur. Dit fokus vil i første omgang være solenergi og mindre elnet virksomheder. Du bliver en del af et kreativt, engageret og kompetent salgsteam. Du vil komme til at arbejde tæt samarbejde med andre områder i virksomheden.

Vi tilbyder dig et job, hvor du kommer til at arbejde med markedsledende gennemtestet produkter. Vi kan love dig et spændende job med både personlige og faglige udviklingsmuligheder. Du kommer til at repræsentere et stærkt brand, arbejde i en ekspansiv og rentabel virksomhed med korte beslutningsveje.

 

Om dig:

Vi søger en person, der har el teknisk baggrund og erfaring med salg eller projektledelse af tekniske løsninger, helst inden for transmission.

Som person har du et godt drive og sætter pris på selvstændigt arbejde. Du har gode samarbejdsevner, og er god til at omdanne tekniske løsninger til kundeværdi, og motiveres af at nå fastsatte mål. Du kan opbygge relationer og skabe langsigtede kundeforhold.

 

Vi tilbyder dig:

En fuldtidsstilling med en placering i Kolding, og med mulighed for hjemmearbejdsplads. Du vil få en god, kyndig og grundig oplæring i vores produkter, og virksomhedens arbejdskultur. Vi tilbyder gode muligheder for personlig, og faglig udvikling, inden for din karriere.

Vil du vide mere om jobbet, så kan du kontakte rekrutterende chef, Ebbe Klarskov +45 30 70 28 39.

 

Ansøgning:

Vi leder efter den rigtige person til jobbet, og vi vil foretage løbende valg, hvilket kan betyde, at stillingen er besat inden den sidste ansøgningsdag, så søg hurtigst muligt, og senest 20 november 2020 til pernilla.sunden@holtab.se. Vi glæder os til at høre fra dig.

 

Læs mere:

Vedvarende energi skaber vækst for Holtab i Danmark

Do you want to know more, contact

Ebbe Klarskov

Ebbe Klarskov

Denmark

+45 30 702 839

ebbe.klarskov@holtab.dk